Renoveringsobjekt nr:2
Ja.. båten står nu hemma på tomten och väntar på att någon ska komma och lägga lite hjärta och själ i den. Gud vad jag kommer att sakna att kunna åka ut med den när man behöver ett break i sommar.
Men som sagt den behöver verkligen ett lyft och det är synd att den ligger i vattnet och bara blir förstörd!!

Förra sommaren blev det många fisketurer och många kvällar åkte vi bara ut för att njuta. Packade med oss fika som till exempel ost och kex och låg och guppade i takt med solnedgången..
Alltså heeelt underbart nu när man minns!! Fy bubblan vad jag kommer att sakna det...
Men tids nog är väl den också färdig men det känns som att det kommer att dröja tills dess. Så länge får vi mysa i poolen som det nu är 25 grader varmt i !!!

Jag var presis ute med Pajas på kvällsrundan. Och kan ni fatta att jag gick i kjol! 22 grader i luften!! ahhhh nu e de sommar på riktigt här i skånelandet !!

Ha det bra sötisar!!

PUSS PUSS

Kvällsdopp!Nu e de sommar,  nu e de sol,  nu e de ko-skit i hagen ......  Väldigt skönt!! Klockan 19.00 tog jag ett dopp i poolen.
22 grader i vattnet och det var 20 i luften. Bara så underbart skönt!!
Hela denna veckan ska det vara varmt. Jag tänker bada varje kväll!!!

Nu är väggarna i köket putsade och målade!! Vi har köpt golv och i morgon ska vi handla takfärg. Bättre att måla taket innan vi lägger golvet ju.
Det är spännande och händer en massa här hemma nu. Jag är ju så fullt medveten om att jag är fruktansvärt dålig på att uppdatera. Har fått en del klagomål och jag lovar att jag ska skärpa mig.

Njut mina vänner av solen och värmen !
hoppas ni alla har haft en fin midsommar.

Kramar Emma

Sommaren på väg ... eller?Bjuder på en underbar bild som jag tog vid magnarps strand tidigt i våras när jag och min underbara vän Jenny var på mysig kvällspromenad.

Det är så tråkigt... Vår dator har klabbat. Man kan inte öppna bildmappen som jag har lagt in nya bilder i för den varnar för virus... från den EGNA kameran!? Förstår inte vad felet är och allt tycks tyvärr gå emot mig vad gäller att lägga inlägg här.
Det är ju emot mina prinsiper att skriva utan bild. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att bara skriva en text eftersom denna bloggen framför allt handlar om våra projekt här hemma och dem är lite svåra att förklara med enbart ord.
Men jag ska göra allt som står i min makt för att kunna visa er allt!!

Tidigare i kväll tog jag första doppet i poolen. Brrr de va kallt... 17 grader.. Men jag tog några simtag, både bröst och rygg.  Längtar tills det blir lite varmare.

Men det är så skönt idag hade vi +17 när jag kom hem från jobb och det känns mer och mer som att vi närmar oss sommaren.
Sommaren den underbara sommaren!!
Tänk när jag tar de första springande stegen ut i havet! Åhh vad jag längtar!

Men sakta i backarna, var dag har sin tid och var dag är underbar.
Njut av livet!!
För det gör jag!

Kramar // Emma

RSS 2.0