Härliga Helg !


Ja... Den härliga helgen är slut om några få timmar, och en god natts sömn väntar. Sedan återstår det två dagar och jag fyller år! Jag älskar att fylla år. En hel dag ägnad åt bara mig hehe.

Det är min första helg på ny arbetsvecka efter semestern och man kan säga att jag var helt
slut i fredags kväll. Men trots det så var vi på grillkväll hos några vänner vilket var supermysigt!

Gårdagen tillbringade vi med min nioåriga kusin. Han fick följa med på Össjös Loppis.
Där fyndade jag fyra silverbrickor för 20 kronor. Och massvis med fina örngott och diskhandukar
för hela 40 kronor!! Inte illa.Idag har jag varit modell för en dag. Det var härligt men vansinnigt dyrt! Jag återkommer med lite bilder från det senare.
Efter det tog vi en tripp till Väla loppis. I jakt på någonting att ha som tv-bänk. Och vi hittade en helt underbar kista som jag nu har målat om! Även Ljusstaken som står i fönstret på bilden, fick vi med oss hem. Samt en jättesöt hylla att hänga handdukarna i.
Så snart vi fått sakerna på plats så kommer det bilder även på dem!

Vi hann till och med in om Flowerteam för att köpa nytt till köksfönstren. Och det blev bara sååå ljuvligt!

Ja vilken helg, vad vi hunnit med mycket!! Hoppas ni har haft det presis lika bra!

KRAM PÅ ER ALLA!


Mmmmm mumms .. !!Låg i underbara, ljuvliga solen idag. Men bara tills klockan 14.00.  Redan kl ett var jag rastlös och gick och hämtade reklamen  och bläddrade i för att sysselsätta mig en stund. Men sen fick jag nog. Så..... jag gick in och bakade lite. Det blev en sockerkaka med glasyr och jättestora chokladmuffins!
I morgon ska jag nog baka lite vaniljbullar också. Ska frysa in lite tänkte jag. Alltid härligt att bara kunna ta fram och tina om det kommer någon på besök! Dessutom kan jag bjuda på supergod caffe latte, cappuchino eller varför inte en liten espresso. Jag fick en espressomaskin av Emil förra julen  men har inte velat ha den framme eftersom vi inte haft något kök. Men nu har jag redan gjort många goda kaffedrinkar!! Och fler kommer det bli.
Bara synd att han inte själv tycker om kaffe.

Hoppas att er dag har varit lika härlig!

Puss puss

Än så länge.... Så här


Jag antar att ni börjar bli lite otåliga vid det här laget så jag tänkte bidra med lite smygtitt från vårt lilla kök.
Köksmöblerna är på plats. Men dem har vi tills vidare. När jag hittat den köksoffa som jag letar efter så ska den få sin egen plats i köket, samt ett gammal och nött bord. Men det får vänta. Jag har piffat lite i vart fall.  Skåpet som jag ärvt efter mina älskade morföräldrar har fått lite vit färg och alla finglas står prydligt uppställt tillsammans med en del vaser och silverbrickor. Skåpet har en aldeles speciell plats i mitt hjärta!!Ovanpå skåpet står en namnskyllt från en båt "Ninti.".Der är Emils pappas gamla båt och skylten har han själv gjort.
Tyvärr, till Emils förtvivelse , revs denna båten  för bara någon månad sedan  och namnskylten får honom att minnas en stor del av uppväxten som de ofta tillbringade ute på sjön.En fin liten skylt
Denna "lampan" fick jag i julklapp för några år sedan av mamma. Vi hade från början tänkt att sätta en glödlampa i den. Men den gör sig så fint med bara värmeljus tycker jag. Vi ska ju ändå ha spottar i taket, så då blir ju detta en helt underbar mysbelysning!!

Jag avslutar med fönsterkarmen. Lite mörka bilder bara eftersom de är tagna så sent.
Men bättre lite mörk bild än ingen alls..eller?

Nu ska jag inta sängen med huvudet på kudden. Jag ser fram emot min sista semestervecka. Sedan börjar allvaret igen och hösten är här på riktigt huuu...

Puss och kram
//Emma

Semester i Smygehuk
Jag, Emil och Pajas har tillsammans med familjen Jensen Johansson varit i Smygehuk på semester.
Vi sov i husvagn och den andra familjen hyrde stuga eftersom dem har en liten tös på tre månader.
Det har varit så supermysigt. Vi tog bara dagarna som dem kom.. En dag tillbringade vi på Ystads djurpark och en annan besökte vi Ales stenar!!
Härligt var det!! Annars slappade vi en hel del.  Åt,  drack och umgicks!!   
Jag och Emil på Ales stenar.
Jag med bjässestenarna i bakgrunden.
Och en fjantbild !


Det var så härligt på Ales stenar! Har ni inte varit där då är det verkligen värt ett besök! Ligger så högt ovanför havet så utsikten är enorm!  Sen kan man traska ner emot hamnen och äta nyfångad fisk!!
Mums!! Kan det bli bättre? Näää...

Puss puss på alla söta!

RSS 2.0