Sovrum !



Har pysslat med sovrummet nu ett tag som ni vet. Har ju målat om möbler och annat för att få till den rätta stämningen som jag är ute efter. Norrbotten-stolen har fått bli ett nattduksbord så länge. Tyckte det var perfekt! Också släpade jag in en gammal dörr ifrån stallet som ett litet konstverk i sig självt.



Och här är det fina skåpet som är ett arv efter Emils gammelmormor. Förut var det mörkbrunt, nästan svart. Tänk vad lite färg kan göra! Och inte bara fint... superbra förvaring till handdukar, påslakan, lakan och örngott! Vänstra lådan måste bara slipas till i kanterna för trät har slagit sig så den går inte att putta in ordentligt. Förövrigt är jag så nöjd!



Korgstolen fick ny fin färg även den, för att smälta in med allt det andra. Den är underbar
att sitta och läsa en bra bok i.



Och sedan har vi ju självklart den nyinköpta garderoben från IKEA. Det är a och o att ha städat och iordning bland sina kläder! Och riktigt roligt och lätt var det att planera garderoben precis hur man själv ville ha den! Så det kan jag varmt rekomendera!!

   

Små detaljer. Den lilla kannan fick Emil av mig i allahjärtansdag present. Var nog lite för att jag själv inte kunde motstå den.



En ishink som jag fått i arv efter min mormor har fått agera ljusbärare. Ljuset har min mamma själv stöpt.

Det var allt för denna gången. Men jag återkommer självklart.
Hoppas att ni får en trevlig vecka allesamman!

Puss och kram

Nä se de snöar, nä se det snöar ...



Gick kvällsrundan med vovvsen precis!.. Helt underbart vackert är det. Snöar för fullt och huset ser ut som en tavla i ett vinterlandskap! Försökte ta en bild men det gick inte. Blev bara vitprickigt av alla flingor.
Men på vägen in gick jag runt och beskådade vintertäcket och hittade då rhodedendronen som jag missade att sätta ner i jorden i höstas... Stackarn. Den kommer nog att dö pga min *glömska*... Men hoppas innerligt att den överlever. Vi får väl se.

I morgon är det fredag. Ganska skönt faktiskt. Men jag har en förkylning och halsont som ligger och brummar i kroppen. Känner att det inte riktigt vill slå ut. Har nog haft feber idag och känner mig allmänt krasslig. Hoppas att det går över nu under helgen så att jag är pigg och kry i väntan på nya äventyr *hehe*.

Mitt projekt här hemma är för tillfället sovrummet. Vi var och köpte nya garderober på Ikea i söndags. Och jag blev så ivrig att göra fint så jag asade in ett gammalt skåp som vi fått i arv utav Emils gammelmormor. Målade det vitt och vilken förändring!! Nu ska jag bara måla korgstolen också och sedan en spegel som också är ett arv.
Sen kommer vi till att piffa med de små men mycket viktiga detaljerna! Och det ser jag fram emot!

Men nu ska jag bara sova. I morgon väntar jobbet och därefter ett tandläkarbesök som jag bävar mer än nånsin för att gå på. Men så illa tvungen tyvärr.

Puss o Kram Natti natti!

en HJÄRTANS dag


Gåva från min älskade!

Älskar denna dagen för att den är till för att man ska visa sin uppmärksamhet för varandra lite extra just idag!  Med alla vardagsrutiner och rullande hjul vi människor lätt hamnar i tar man snabbt varandra förgivet och glömmer bort sina älskade. Man glömmer kanske inte helt bort varandra. Men man glömmer till slut bort att visa hur mycket man faktiskt tycker om varandra. Många gånger tar man för givet och "vet" att han/hon vet att jag tycker om honom/henne.
Därför är det bra att ha en dag som denna!  Inte bara för att visa sin kärlek till sin älskade (sambo,man/fru, pojkvän/flickvän. Nej alla. Vänner, bekanta och familjen!
Jag tycker att det kan räcka med att man kramar skickar ett fint meddelande eller något annat för att visa sin uppskattning till någon. Man behöver inte nödvändigtvis visa det med saker och pengar!
Det är många som inte tycker som jag. Många som tycker att denna dagen är helt onödig och att man kan visa den man älskar detta likaså en vanlig vardag. Jag håller med om det. Men jag tycker ändå att detta är så viktigt att det därför är bra att det finns en dag som är uppkallad för att man lite extra kan tänka på hur mycket de som står en nära betyder för en.
För mig är det en Härlig dag! Vad tycker ni??

Snart ska vi till Emils mormor för hon har turen att fylla år på kärlekens dag *hehe*

Puss och kram

Kontrast !


Utsikt från trädgården (tomten).


Ja, snacka om kontrast till de senaste inläggen! Nu är det verkligen vinter här *snyft* Men måste ju ändå erkänna att det är fint. I morse hade vi elva minus och snön ligger kvar på marken. Vi får nästan alltid behålla snön. Mina föräldrar bor ca 2 mil ifrån oss och där är det alltid mildare väder och har vi fått snö så har dem offtast bara regn.
När jag kom hem från jobbet idag tig jag pajas på en vinterpromenad och efter det busade vi i snön och kastade pinnar.  Han älskar snö och skuttar runder och fnyser i den haha.

Efter det gick jag in och tappade upp ett bad som var färdigt lagom till älskling kom hem. Också har vi bubblat bara den i kväll igen. Jag får aldrig nog av det där badkaret. Helt underbart. Speciellt när det är rått och kallt ute.

Nu ska vi snart äta och ha en myspys kväll heeeela resten av vad som är kvar av denna (otursdag) haha..Fredagen den 13:e huuu.....scary........

Ha en riktigt skön helg alla söta !

Pussss å Kraaaam



Pajas busar!

Sommarlängtan


Mellan huset och ladan

Midsommarbilden jag lade in sist fick mig att komma på sommartankar.
Också letade jag fram dess bilderna i datorn.
Liten inblick på hur själva gården ser ut. Har ju aldrig visat bilder på de övriga byggnaderna. Men dem är inte i jättegott skick utan verkligen i behov av renovering dem också. Men det kommer.
Stallet är det som kommer först på listan efter huset.
Sedan blir det ladan och Emils "festlokal" 
Hans villkor att jag får bestämma mycket i inredningen i huset är att han ska få bygga bar i ladan. Och det kunde jag ju gå med på.
Ja.... som sagt ta dessa bilderna för vad dem är och försök tänka er bygnaderna i ett bättre skick så är de nog faktiskt riktigt fina. Man längtar efter sol och värme när man ser dem i alla fall och det är ju inte fy skam det heller!!

Puss Puss på alla sötnötar!!


Innergården

Härligt!



Gick igenom lite bilder på datorn och hittade denna. Från midsommarafton. Vi dukade långbord ute i ladan och åt och drack och dansade. Helt underbart med midsommar!!
Faktiskt så går det fort dit.....(men det behöver inte gå för fort)

Badrummet är snart färdigt. Men jag tänkte vänta med att lägga ut bilder här tills allt är färdigt. Så kan jag lägga före och efter bilder också för det är lite roligare.
Så ni får stå ut med väntat ett litet tag till men innom sinom tid (snart) så kommer det. Det lovar jag!

Kram och Godnatt
Emma

Nattuggla


Badkaret och en flaska bubbel.

Har precis kommit hem från Robert och Madeleine. Var ditbjudna på middag och mys. Och det blev verkligen en lyckad kväll. Har spelat en massa spel, umgåtts, pratat och ätit gott!! *mums*

Igår hade vi det riktigt mysigt. Bara vi två och bubbel, bubbel och åter bubbel.
Så här ser det nu ut. Vårt efterlängtade badkar. Försökte att ta en bild i befintligt ljus också men det lyckades inte så bra vilket ni kommer att få se längre ner.


Gott med skumpa.

Idag har jag målat skrivbordet en gång. Det ska målas ytterligare en gång i morgon. Så det är vad som väntar morgondagen. Närmast väntar sängen.

Ha det så gott alla söta!

Pussss å Kramar
Emma



Badkaret i det "riktiga" ljuset. (lampan i är sex olika färger)

RSS 2.0